Ons Team

Jou het vertrouwen teruggeven in je lichaam, zodat je weer

klachtenvrij gaat leven. Dat is onze missie!

Ad Dekker

Mijn naam is Ad Dekker.


Met veel plezier ben ik werkzaam bij Health Boutique Brouwershaven als Medisch Personal Trainer en verzorg ik de WandelFit, Medische Fitness, Small Group en Personal Trainingen. Tevens geef ik in samenwerking met De Fysiotheek en ASV Brouwershaven de damesgym in de gymzaal van Brouwershaven. Omdat mijn passie bij sport en gezondheid ligt ben ik in 2017 begonnen met de opleiding tot Functional Personal Trainer. Naast deze opleiding heb ik diverse opleidingen afgerond waaronder Medisch Personal Trainer en Vitaal coach/leefstijl coach. In 2019 heb ik besloten tot een carrière switch om van mijn passie mijn werk te kunnen maken. Ik begeleid jou met veel enthousiasme en plezier en kan door mijn uitgebreide kennis ook klanten helpen met medische beperkingen al dan niet in samenwerking met de fysiotherapeut.

Loes van der Sluijs

Op weg naar een betere gezondheid

Ik begrijp jouw gevoel van wanhoop. Ondanks dat je graag wil, verlies je het vertrouwen omdat niets lijkt te werken. En ik weet precies hoe dat voelt. Daarom help ik jou vanuit mijn eigen ervaring en passie, weer het licht aan het einde van de tunnel te zien. Zonder veroordeling, luister ik naar je. En met mijn kritische reflectie, help ik je groeien. Samen gaan we voor jouw gezondheid!


Als fysiotherapeut bij de Fysiotheek zet ik de eerste stap om andere mensen te helpen, op weg naar een betere gezondheid. Maar als je op lange termijn resultaat wil zien, moet je de kern aanpakken. En vanuit die gedachte is De Health Boutique ontstaan.

De Health Boutique

Het is een plek waar we het complete plaatje aanpakken. Dankzij de aangesloten specialisten bij De Health Boutique, kom je sneller tot een gezonde leefstijl. Van een orthomoleculair therapeut tot een personal trainer, yoga docent en fysiotherapeut. Samen met ons, maar ook met de andere leden ga je voor een gezondere leefstijl. Door het volgen van workshops of lezingen verrijk je jouw kennis en maak je het sporten leuk!


Want bewegen is niet los te koppelen van een klachtenvrij leven. Daarom is De Health Boutique een veilige en fijne omgeving, waar jij kunt sporten en werken aan je gezondheid. En niet omdat het een ‘moetje’ is, maar omdat je graag wil en er blij van wordt.


Stap voor stap kom jij dichterbij een fit, sexy en energiek gevoel. Alles is mogelijk, zolang je het maar wil.

Iris de Ceuninck-van Capelle

Mijn naam is Iris de Ceuninck-van Capelle


Ik heb in 2016 mijn diploma fysiotherapie behaald aan THIM de internationale hogeschool voor fysiotherapie.


Als algemeen fysiotherapeut richt ik mij voornamelijk op de geriatrische (oudere) patiënt, specifieke ziektebeelden en doelgroepen. Uiteraard behandel ik ook orthopedische klachten.


Ik heb mij verdiept in Longrevalidatie bij astma en COPD en ben gecertificeerd 'In balans' docent, waarmee ik mensen met een verhoogd valrisico kan begeleiden.


Tevens verzorg ik naast de reguliere fysiotherapie ook de medische fitness en de wandelfit trainingen.


Linda Bevelander

Mijn naam is Linda Bevelander.


Sinds 1 februari 2024 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij De Fysiotheek/Health Boutique Brouwershaven. In 2020 heb ik gekozen voor een carrière switch naar fysiotherapeut. In 2023 heb ik mijn diploma behaald aan THIM, de internationale school voor fysiotherapie.


Het leuke aan het vak vind ik het onderzoeken waarom en hoe een bepaalde klacht bij iemand ontstaat en om daarna samen te werken aan een behandelplan waardoor de klant de activiteiten, hobby's of sport kan uitvoeren die hij of zij graag wilt doen. Fysiotherapie is teamwork tussen de fysiotherapeut en de klant. Ik vind het belangrijk dat de klant zich op zijn gemak en begrepen voelt tijdens de behandelingen.


In april start ik met de cursus dry needling.


In zie ernaar uit u te ontmoeten in de Health Boutique!


Kennismaken?

Ben jij klaar om De Health Boutique jouw favoriete plek te maken? Vraag dan snel een kennismaking aan!

Adres

Nieuwstad 34

4318 BN Brouwershaven

Openingstijden

Fysiotherapie op afspraak.

Fitness ma-vr 7-22 u

Fitness za-zo 8-20 u

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van onze evenementen en trainingen!


© 2024 Health Boutique Brouwershaven | KVK 59686391 | Privacy | Algemene voorwaarden | ZienWebdesign