De Health Boutique in Brouwershaven

Fitness, High Intensity Training, lezingen en workshops

Leef weer vol energie!


In deze kleine sportschool met begeleiding van specialisten

werk je met zelfvertrouwen aan je gezondheid.

TITEL

Samen werken aan jouw gezondheid

Een futloos gevoel, niet lekker in je vel zitten of niet blij zijn met jezelf als je in de spiegel kijkt… daar wil je iets aan doen. Maar een sportschool is niet jouw favoriete plek. Het is groot en onpersoonlijk, waardoor de drempel te hoog ligt om aan jouw doelen te werken of om hulp te vragen.


Bij De Health Boutique werk je met zelfvertrouwen aan jouw doelen. Door de luxe uitstraling en persoonlijke aandacht is dit de plek waar jij je fijn voelt. En met die belangrijke basis, maak jij grote stappen in jouw gezondheid. Met de aangesloten specialisten, zoals een fysiotherapeut en personal trainer, krijg je de kans om aan het complete plaatje te werken. Je durft, voelt de motivatie en vindt dit zelfs één van de leukste activiteiten van de week!

De voordelen van De Health Boutique

Met plezier

Met de luxe uitstraling van De Health Boutique voelt het alsof je thuis bent. En door de warme kleuren en planten aan de muur is het een unieke plek. En dat maakt het werken aan je gezondheid veel leuker.


Het complete plaatje

Er zijn verschillende coaches, trainers en therapeuten bij De Health Boutique aangesloten. Daardoor pak jij op een laagdrempelige manier jouw hele gezondheid aan. Zoek je balans met voeding? Of heb je vage klachten waar je vanaf wil? Ga bij ons sporten of volg workshops en lezingen. Samen gaan we voor een klachtenvrij leven!


Persoonlijke aandacht

Met de juiste mensen om je heen, is het makkelijker om jouw doelen te halen. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd bij intakes, geven we persoonlijk advies en tips waar jij direct mee aan de slag kunt. Heb je een vraag of loop je vast? Laat het ons weten, want wij doen er alles zodat jij weer vol energie door het leven gaat!


Bekijk onze Instagram!

<evt koppelen, hier kan anders ook gewoon een foto>

Diensten

Werk met plezier aan je gezondheid bij De Health Boutique. Met een uitdagende HIIT training in de buitentuin of binnen met de apparaten. Doordat dit een plek is waar jij wil zijn en met een glimlach binnenloopt, behaal jij met zelfvertrouwen jouw doel.

Over mij

Jou het vertrouwen teruggeven in je lichaam, zodat je weer klachtenvrij gaat leven. Dat gun ik je. Door mijn auto-immuunziekte weet ik hoe jij je voelt. Het heeft een paar jij mijn leven overheerst, maar nu weet ik hoe ik klachtenvrij kan leven. En daarom wil ik jou met mijn kennis helpen om je weer fit, sexy en energiek te voelen. Samen zorgen we ervoor dat je plezier hebt tijdens het sporten, zodat je zelfverzekerd jouw doel behaald!


Loes van der Sluijs

BLOK

<evt ruimte voor links naar huurders>

< of iets anders>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zo ben je atijd als eerste op de hoogte van onze evenementen en trainingen!

<tekst aanpassen>

Contact

Adres

Brouwershaven

Telefoon

Email

Openingstijden

8:00-..

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van onze evenementen en trainingen!


Adres

Nieuwstad 34

4318 BN Brouwershaven

Openingstijden

Fysiotherapie op afspraak.

Fitness ma-vr 7-22 u

Fitness za-zo 8-20 u

© 2023 Health Boutique Brouwershaven | KVK 59686391 | Privacy | Algemene voorwaarden | ZienWebdesign